19 ianuarie 2009

Gabor. Ramona Gabor

Ramona Gabor, aceasta vanatoare de orice articol stupid in presa si de barbati cu bani, terorizeaza...pe mine, cel putin dar nu cred ca sunt singura! Ana Gheorghe e prietena ei deci in mod clar e si pr-ul ei (daca era o prietena adevarata cred ca ar fi sfatuit-o de bine, nu ar publica orice tampenie .
Si-a marit, si-a micsorat, si-a umplut, a fost data afara, a fost in Dubai, isi cumpara casa cu alte fete "bune", si-a gasit sponsor si vestea cea mai veste: va lucra la OTV!!!!!! Asta e cireasa de pe tort! Oare marea "doamna" Columbeanu, careia nu-i mai plac petrecerile mondene in cluburi ci merge la Balul Operei (din Cluj, nu intelegeti altceva) ce are de spus despre penibila ei surioara? Mai intai isi expune sanii operati prin ziare apoi, tzup, la OTV (fiind vorba intre noi, acolo ii este locul)!

Cum vrea Moni sa fie un model pentru doamnele din inalta societate pe care le invata sa se imbrace la un bal, daca surioara ei ii taie macaroana si se impune? Moni a crezut ca-l va pierde pe Iri si de aceea nu a spus secretul agatarii unui milionar dar Ramona a ajuns in cateva zile idolul pitzipoancelor din Romania! Rose Marie, ai pierdut, dar priveste partea plina a paharului: nu vor mai arata toate ca tine, o vor copia pe Ramo!





















Cum se agata un milionar? Pai simplu: iti pui sani noi, dai poze cu operatia proaspata si rezultatul la ziar si astfel ti-ai asigurat cel putin un ceas Swarovski ( ca tot l-a primit de ziua ei)!

In ziarul Click! de ieri, la articolul ( by the way, are o poza horror cu noul iubit, in care se vede clar ca ar trebui sa-si umple si parantezele din partea superioara a picioarelor) despre cadoul Ramonei, am gasit un comentariu amuzant rau despre iubitul ei, Catalin Plapceanu (ca e adevarat sau nu, nu ma intereseaza, pe mine m-a amuzat):

"nu i mai faceti atata reclama !omul asta nu are suflet in el!isi pune criminalii sa meninte fetele de care vrea sa scape!dar nu se gandeste ca o fata il poate iubi nu pt ca il vrea doar pt bani!crede ca se spala pe maini daca daruieste un cadou scump..in bani..bijuterii etc...e un nemilos nu are inima in loc de suflet are un seif!pt ca tin la el nu o sa spun mai multe despre el dar nu o sa mai pot inghiti intr o zi tot din partea lui si atunci o sa ies in fata si o sa ti arat ca nu totul tine de faima ta!si despre ramona....poate nu te iubeste..poate te vrea doar pt bani...dar pt tine nu conteaza asta...conteaza doar......si cum ei ii convine...va potriviti de minune cata...dar intr o zi o simti nevoia sa fii iubit...si ti am mai zis....daca intr o zi o sa ramai fara bani...nu vei mai avea pe nimeni langa tine..si sa ma vrei chiar pe mn..care faci tot posibilul sa ma inlaturi sa nu fii incomodat!si o sa mi fac curajul intr o zi sa dau presei acel mesaj vocal...cu,consecinta sa.....patesc cum am fost amenintat..ma scuzati ca m am descarcat aici dar lui nu i le mai pot spune...ca si trimite CRIMINALII IN MOLDOVA!!!GANGSTER DE 2 LEI! "


Acum, ca v-am impartasit si voua parerea mea despre noua pitzipoanca sefa, va las pe voi sa-mi impartasiti parerea voastra cu privire la .... niste programe gen photoshop, sa-mi spuneti cum pot sa ma "lucrez" si eu asa bine ca in urmatoarea poza:
Sau eventual sa-mi recomandati fotograful, e incredibil sa arati ca in poza de mai sus cand realitatea e poza de mai jos.
Poate unii ar spune ca sunt prea rea, asa e, sunt! Pentru ca merita! Pentru ca sunt si eu roman si am dreptul sa-mi dau cu parerea la penibilul ce ne intoxica zi de zi prin presa de scandal! Un sfat sincer pentru Ramona: macar redu aparitiile la o data pe saptamana, ti-ar ajuta mai mult.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Marius Baragan a facut poza aia superba.
Plapcianu e un mare papagal! E exemplul meu la asa nu! Pare un tarancush care a trait o viata intrega cu wc in curte si deodata a castigat ta-su la loterie si nu-si mai revine. Nici un baiat din lumea buna nu se comporta si nu se afiseaza asa!
Din cate am vorbit cu Ramona, mi-a lasat impresia uni fete inocente, unui copil care inca nu prea se dezmeticeste din ceea ce i se intampla. Nu am intrat niciodata in confidente cu ea, insa din cate am vorbit, e o fata f prietenoasa si visatoare. Cu mine niciodata nu s-a purtat urat, mi-a vorbit f frumos si din respect pt ea nu scriu niciodata despre ea sau Moni.
In schimb, cand am vazut-o cu tiganca aia menopauzata de la OTV, Madalina aia penibila care se crede Venera in spuma marii, am zis ca nu-i posibil. De abia ma abtineam sa nu-i zic "Ramo, ce-i cu prietena aia a ta patetica. C'mon! Iti dai cu firma in cap cu ea!".
Nu stiu ce sa zic ... Va simti intr-un final si reversul medaliei cand vine vorba e desele aparitii in presa, multe dintre ele nu tocmai pozitive. Pacat ...
Si da, e o veste buna daca pitzipoancele isi gasesc in ea un nou idol, macar vom fi scutite de imaginea de platic!

PS. Vreau sa te intreb ceva in privat, in alt mesaj. Te pup

fatacarevedetot spunea...

Fetele inocente, copii nu vin la Bucuresti si viseaza la silicoane & milionari ca nu cred ca Madalina a pus-o sa-si puna siliocoane si sa umble cu nenea asta!

N-am nimic cu ele, stiu ca Moni e de treaba daca vrea, dar in acelasi timp cred ca ar trebui sa stea la locul lor sa numere milioanele pe care au pus mana, ca alt talent n-au.

Anonim spunea...

Vai de capul ei. Oricat de gros va fi portofelul putzei pe care va pune mana, si in ciuda aerelor de doamna pe care le are, sau le va avea, tot o tarfa nespalata, cu sperma la gura va fi.

Anonim spunea...

Adevarul este ca Gabor arata intr-adevar ca o pitzipoanca :P

Anonim spunea...

fata aia n-arata a pitzipoanca. arata a travestit, chiar si in poza in care e 'buna', teoretic.

Myself spunea...

ufff...imi place blogul tau mult de tot,am aflat de el tot prin intermediul conturilor de hi5 cu mondenitati,intre ghilimele.Il cunosc personal pe Catalin si in ciuda atator bani pe care ii are,am constat cu stupoare ca este si inteligent.Desi nimeni nu crede,nu se inscrie in randul celor care termina o facultate desi nici nu trec pe acolo.Se vede ca are ceva cunostinte generale.Cat despre Ramo,o inteleg ca vrea sa-si depaseasca si ea conditia,asemenea lui Mony.Din cate stiu eu,Catalin nu a avut vreo relatie serioasa si nici nu are de gand.Doar ii place si lui sa se vorbeasca despre el,sa aiba femei si masini frumoase,ca noi toti de altfel.Si oricum amandoi au dezmintit relatia.De ce ?,daca ei chiar ar fi fost impreuna?pt ca el isi vede in continuare de intalnirile lui zilnice cu alte femei,de care intr-adevar are parte,nu se lauda...dar p-astia ii avem,cu astia defilam!