25 martie 2010

Denisa Tanase- acnee de la tratamente cosmetice Bruno Vassari

In ultima vreme am tot auzit persoane care au probleme cu acnee sau au cosuri de la tratamente cosmetice. N-ar fi o problema daca ar fi cosuri hormonale sau de la vreo bacterie, dar ce te faci cand te duci la cosmeticiana sa scapi de cosuri si te trezesti cu acnee? Vorba Rihannei : "M-am culcat Rihanna si m-am trezit Britney Spears!"



Fetelor, dragutelor, e criza, da...dar nu si pentru tenul vostru! Nu mai apelati la cosmetice fantoma si la saloane de cartier pentru un tratament cosmetic! Cine a auzit in viata vietii de Bruno Vassari, mana sus? Cum? Doar 2 persoane? Una din Ferentari si cealalta din Militari? Aha...si de ce aveti cosuri pe fata?? Aaaa, am inteles...de la "celebrele" Bruno Vassari! Cand vine vorba de tenul tau nu renunta la Academie sau Guinot doar ca sa iesi diseara in Bamboo ca ai economisit cu un tratament Bruno Vassari.



De curand, Fatacarevedetot, ca o mondena ce e, a fost la o lansare cu fast in Romania a unui nou brand de make-up, Il Makiage...In plictiseala unui eveniment monden, am cautat picanterii! Si ce-mi vad ochisorii? Pe Denisa Tanase (devoratoare de fotbalisti si model) care e frumoasa de pica...dar cu tenul nu statea tocmai bine si tocmai o auzeam cum se plangea make-up artistului. Are saraca tenul gras..si a impins-o pacatul (sau bugetul) sa mearga la un tratament pentru ten gras la Bruno Vassari! Rezultatul? Acum Denisa Tanase are cosuri..si merge spre acnee...nici macar fondul de ten super puternic de la Il Makiage nu o mai salva! Ce te faci tu, draga, Denisa Tanase acum? A meritat sa renunti la Academie pentru un tratament Bruno Vassari (mi se impleticesc degetele daca mai scriu mult numele asta) doar pentru ca e cu 3 lei mai ieftin? Va las si pe voi sa priviti cum se intrezaresc pe sub machiaj, cosuri marca Bruno Vassari pe tenul frumoasei Denisa Tanase! Oare fotbalistii de la Dinamo ce parere au?

Pentru ca sunt si eu femeie si imi place sa recomand doar lucruri cu adevarat calitative, va recomand brand-uri cosmetice consacrate: Academie, Babor, Guinot si Mary Cohr! Nu va mai jucati cu tenul vostru pentru a economisi!

4 comentarii:

Roxana Dobrica spunea...

eu slava Domnului nu am apelat la aceasta nenorocire pentru ten, dar mi-au auzit si mie urechile numai de rau despre bruno vassari...si alergii pe corp am auzit ca s-au intamplat de la tratamente anticelulitice. dar nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa dau banii pe un tratament si sa ma aleg cu cosuri sau bube!

Dieta spunea...

Eu as incerca orice numai sa scap de acnee (cosuri).
Nu mai stiu ce sa fac, am incercat tot.

fatacarevedetot spunea...

Ce anume tot ai incercat?

Anonim spunea...

este chiar foarte tare acest articol,dar am un sfat pentru fetele care au probeleme cu tenul si eu lucrez in acelasi domeniu si este urat sa ai acnee sunt cateva solutii foarte bune :mierea si scortisoara amestecata si aplicata timp de 10-15 zile in fiecare seara cate o ora dupa care crema hidratanta (de galbenele este cea mai buna)si dupa cele 10-15 zile continuati aplicand 1 data pe saptamana ,al doilea remediu ceai de galbenele in fiecare seara stergeti tenul de 2-3 ori dupa care aplicati crema hidratanta(de galbenele nu irita tenul)iar 3 crema hidratanta este cea mai importanta trenuie sa o aplicatii in fiecare seara si v-am spus crema de galbenele este cea mai indicata si o data pe saptamana masca cu drojdie de bere 20-30 de min sper sa scapati de acneea inestetica!pup