28 februarie 2010

Bianca lu' Bote si Moni Columbeanu

Ha haaaa haaa. Ahahaha! Cam asa imi vine sa fac, plus vreo 2-3 tumbe de ras! Vorba unei prietene: N-ai cum sa pui pe o Dacie motor de Mercedes!
Sunt de parere ca aceste 2 mujercite (ca sa fiu mai soft), Bianca lu' Bote si Moni Columbeanu ar trebui sa fie BFF (vorba lui Paris Hilton)! De ce? E simplu, atat Bianca lu' Bote cat si Moni Columbeanu sunt 2 taranci parvenite promovate de 2 barbati slabi de inger care vor sa para ce nu sunt: Bote hetero si Columbeanu- mai inalt!

Bianca lu' Bote a mai avut cateva incercari esuate de a mai aparea pe la Tv ( Din Dragoste) dar se pare ca lumea s-a cam speriat atunci cand au vazut cu cine sta de vorba: Bianca, pe vremea aia nu era Bianca lu' Bote, era cam nevrotica si disperata din dragoste, lua diazepam fiindca o insela iubitul! Nu e o rusine sa te vada lumea cum erai acum 10 ani (din punct de vedere fizic), dar e o rusine si deloc de mandrit sa spui intr-o emisiune ca iei diazepam ca te-a inselat iubitul! Intebare: draga Bianca lu' Bote, ce-ai face daca ai afla ca Bote te inseala? Cu un barbat? Ca si pe mine daca ma pui sa aleg intre tine (varianta 2010) si Daniel Ciobanu...pe Daniel Ciobanu l-as alege...chiar daca face parte din trecut... Dar Daniel Ciobanu inca se tine bine, arata bine, a trecut la regimul vegetarian, ceva bani de pe vremea cand se iubea cu barbati mai are...numai ca a revenit la marea lui dragoste: femeile! Pacat ca in orasul lui natal, Daniel Ciobanu nu prea e bine vazut, rudele nu prea se mandresc ca sunt rudele lui. Oare ce a avut de castigat in afara de cateva masini si chiloti CB? Respect? Nooo!




Moni Columbeanu are aceeasi poveste...luata din urbea Bacau si inscaunata "scorpie de Izvorani"! Irina e asiguarea ei pe viata de mancare (tu, Bianca lu' Bote, ce faci? Nu iei exemplu? Sau... copii trebuie facuti in 2, nu-i asa? Propun o vizita la padure si turnat un nou film, de data asta XXX sa ne demonstreze Bote ca e potent! Dar ai grija sa nu-ti zburlesti parul si sa tii buzele bine tuguiate ca data trecuta ca mi-u placut). In rest, crede cineva istoria de casnicie fericita dintre Columbeanu si Moni Columbeanu? Cred ca nici Irina, care il iubeste si ea pe "Vochiu" (Voicu)! Ce apreciez la Moni Columbeanu? Ca a ales SNSPA (desi am niste dubii ca aceasta facultate a fost aleasa de ea) si ca invata sa comunice...dar asta nu inseamna ca reuseste sa fie credibila..din pacate (pentru ea!)



Ce mai au in comun Moni Columbeanu si Bianca lu' Bote? Pe celebrul Voicu! Deci v-am convins? Cine mai voteaza pentru prietenia dintre Moni Columbeanu si Bianca lu' Bote?
P.S.: Daca din intamplare citesti post si esti fan Moni Columbeanu si Bianca lu' Bote, sa stii ca tot ce am scris aici e din pura invidie!!!

Niciun comentariu: