4 februarie 2010

Cum te imbraci cand esti grasa?

Poate trebuia sa incep cu La multi ani, bla bla, etc insa nu sunt genul soft... ce gandesc, aia spun...scriu...ca de asta scriu cand am chef pe blog! Poate as avea chef mai des sa scriu ca subiecte am, chiar prea multe dar lucrand zilnic pe net, nu as vrea sa-mi tai ratia de socializare (face to face, nu virtuala) si sa-mi dedic timpul unui blog!

Cred ca e cam dur titlul postarii mele insa unele femei au nevoie nu de o palma, ci de un pumn zdravan ca sa vada realitatea! Nu inteleg femeile care daca slabesc 2 kg (desi au nevoie sa slabeasa 20) incep sa se imbrace cu tot felul de "muleuri"... nu pot sa le inteleg... si nici nu vreau! In afara de faptul ca se fac de ras... deranjeaza ochiul privitorului!

Iata 2 exemple romanesti...o artista, Andreea Banica, care nu e deranjata ca nu mai arata ca pe vremuri si o "fata de tata", Oana Roman.. pe care nu am chef sa le comentez pentru ca ele nu sunt constiente de silueta masiva pe care o au. Atat Oana Roman cat si Andreea Banica poarta haine create pentru dimensiuni mici! Iar ce e si mai deranjant e ca unele reviste "mondene" le lauda pe fete pentru alegerile lor vestimentare( bine, pe Oana Roman mai rar..dar e si ea "periata" de cei care vor sa se dea bine) iar aceasta combinatie + faptul ca Andreea Banica are stilist...e clar ca ea nu are cum sa dea gres, nu? :))
Fetelor, pentru voi, am gasit un articol dragut pe un site...poate va inspirati! Enjoy!















Un comentariu:

mihaela spunea...

da, si eu sunt foarte shocata cand vad vedete care se imbraca astfel cu toate ca sunt saracele foarte mari si nu le sta deloc bine, in loc de estompeze grasimile, le scot la inaintare...pacat, mai sunt si persoane publice.