26 ianuarie 2009

Grasa si frumoasa

Grasa si frumoasa e vorba preferata a bunicii mele si intotdeauna cand ma vede, ma trimite la mancat (nu ca as fi vreo slabatura, sunt normala), asa vede ea frumusetea (oare pe vremea ei, nu existau manechinele anorexice? ).
De ceva vreme, m-a cuprins pe mine febra unei vieti sanatoase, cu mancare echilibrata, sport, vizite regulate la saloane de intretinere corporala...nu de alta dar inaintez in varsta si de la an la an observ anumite schimbari la mine (nu mari dar de exemplu nu mai pot baga KFC ca intr-un sac fara fund fara sa vad cum imi cresc si mie "aripioare", asa cum faceam pe la 20). Imi e destul de greu, mai ales ca fac parte din "generatia fast-food", sunt obisnuita cu mancarea de acest gen si mi se pare destul de chinuitor sa fiu atenta la fiecare detaliu al mancarii....chiar astazi ma gandeam cum naiba se pot abtine vedetele de peste ocean la mancare, cand acolo e patria fast-foodului si a celor mai grase si ciudate mancaruri?! Si cand colo, ce-mi vad ochii....apetisanta Jessica Simpson, declarata de barbati una dintre cele mai sexy femei din lume...s-a ingrasat. Nu ma bucur, nici pe departe dar imi dau inca o data seama ca nu exista perfectiune (decat in Photoshop).

























Oare surioara Ashlee ce spune? I-au mai trecut complexele de inferioritate acum?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Honey ... Personal trainers, Weight Watchers, Bio food, regim personalizat ... shit like that :P
Vreau si iooooooo :((

coryamor spunea...

daca intrebi barbatii ce prefera intre o anorexica si o femeie cu forme, va alege varianta a doua fara nici o indoiala, deci daca pui astfel in cumpana, e mai sexy sa ai "aripioare" :)