22 ianuarie 2009

Rapirea din Serai

Oare mai exista cineva in Romania sa nu stie de rapirea Magdei Ciumac? E incredibil cum mari actori romani sau alti artisti valorosi se zbat in anonimat si vine aceasta "doamna" care in 3 zile a reusit sa apara in toata media romaneasca! Si ne mai si da cu firma in cap, pentru ca vrem nu vrem, ea reprezinta Romania (ma rog, o mare parte) !

A disparut, a aparut cu noi inventii si acuzatii, a slabit saraca 6 kg (la un om slab ca ea, 6 kg chiar s-ar vedea dar e la fel ca inainte), a dat multe declaratii pe la politie, ca in final, cand vede ca lumea tot nu o crede sa inventeze noi povesti cum ca Tolea are un plan secret sa-l rapeasca pe Andrei Hrebenciuc...din cate imi amintesc, mai declarase o data acelasi lucru.

Magda noastra suferea zilele trecute pe la Dan Diaconescu si tremura in direct, avea peste 15 vanatai (dupa spusele ei) iar politia spune ca nu avea nici o vanataie, ba mai mult, era proaspat epilata! Iar scenele in care Magda era in pat si avea frisoane si tremura iar la capataiul ei stateau doua OTV-iste m-au facut sa rad in hohote! Aaa, una dintre cele doua e Mihaela Moise, aia pe care Magda o facea in toate felurile pana acum (am inteles ca au avut si un scandal, cu turnat continutul unei scrumiere in cap dar nu stiu care pe care), deci totul e teatru, totul e minciuna, cum mai pot exista oameni care sa o admire pe Magda si sa urmareasca postul OTV? Oare acesta este motivul pentru care si Rai da' Buni, Capatos, Acces Direct, La sueta cu Bahmu si Nasul incearca din rasputeri in ultima vreme sa promoveze scandaluri gen OTV?
Pentru cei ce cred ca Rapirea din Serai e doar o carpeta, nu se stie cine din ce greseala nimereste pe aici, la mine, Rapirea din Serai sau Die Entführung aus dem Serail (titlul original) este o opera cu muzica scrisa de Mozart!
Fiindca mi-e frica de contaminare (numele Magda are roentgeni peste limita normla), am gasit o metoda de prevenire si tratare, chiar Rapirea din Serai:

4 comentarii:

Anonim spunea...

Lumineaza-ma te rog ... Care-i faza cu pozitia cracita? Toate pozeaza asa? Vor sa ne demonstreze ca e inca la locul ei, desi a fugit pe aratura? Toate dtinem obiectul muncii....

fatacarevedetot spunea...

Te luminez: e "poza de hi5" ! Tre' sa vada lumea ca are!

Anonim spunea...

Oh shit!
Nasol moment ... BTW am luat 8 ;)

Anonim spunea...

eu m-am resemnat ...