10 aprilie 2010

Telenovela la Antena 2

Intr-una din serile trecute, telecomanda m-a condus catre deja plictisitoarea emisiune a lui Cristi Brancu de la Antena 2, Agentul Vip (de cand vin aceeasi invitati de sute de ori si mai ales Duban care imi provoaca mila, nu mai pot sa ma uit)...cand 'colo, ce sa-mi vada ochii? Mare petrecere mare! Antena 2 implinea nu stiu cati ani! La mai multi (daca-l reprofilati pe Morar)! Toate bune si "emotionante" pana cand a inceput acordarea de premii din partea producatorilor din Antena 2 catre moderatori...eu zic asa: nu producatorii ar trebui sa primeasca niste cadouri maaaari de la moderatori ca le-au suportat fitele?! Dar sa las deoparte ce cred eu ca e corect si sa va povestesc telenovela. In acelasi platou erau asa: Ilinca Vandici cu Marina Dina si Cristi Brancu, Oana Turcu si Vlad Hogea! Era familia ideala Antena 2 :)))




Sa incepem cu Ilinca Vandici si Marina Dina! Aceste 2 domnisoare s-au luptat ani buni pentru Alin Cocos iar rivalitatea dintre ele este foarte bine cunoscuta. Stii vorba aia? Intre 2 femei frumoase, cea mai desteapta cedeaza....iar Ilinca Vandici l-a aruncat din nou pe Alin Cocos in bratele unei femei care i se potriveste, Marina Dina. Draga Ilinca Vandici, de cand te-ai despartit de Alin Cocos ai inceput sa-mi placi, inca nu-ti inghit teatrul jucat mereu dar per ansamblu, te privesc cu alti ochi! Nu te-am vazut niciodata ca pe o pitzipoanca si nu intelegeam ce cauti in bratele cocalarului Alin Cocos dar sincere felicitari pentru gestul tau de a lasa cocalarul sa-si ia ce-i trebuie: o pitzipoanca, in cazul de fata, Marina Dina!


Ce m-a amuzat pe mine foarte tare la telenovela de la Antena 2, a fost faptul ca atunci cand Morar a avut nevoie de ajutor si a strigat-o pe Marina Dina, a aparut Ilinca Vandici din senin si i-a oferit ajutorul mult dorit! Mi-a placut! Good job, Ilinca!












Referitor la trio-ul de succes Oana Turcu, Cristi Brancu & Vlad Hogea (sau poate ar fi trebuit sa o pun pe ea la mijloc? )....nu prea am cuvinte! Sa revin: Vlad Hogea & Oana Turcu au format un cuplu de mai bine de 9 ani, timp in care Vlad Hogea o ducea foarte bine cu banii ( Vlad Hogea are un cv destul de lung: lector universitar la mai multe universitati in Bucuresti si Iasi, deputat, avocat, editor la reviste business, etc) si o ajuta mult pe Oana Turcu: sa apara prin top-urile de la Capital (cu averea lui), sa fie mandra posesoare a diferitor proprietati pentru ca Vlad Hogea nu avea voie (parca a fost si deputat, daca imi amintesc bine)! Dar totusi, Oana Turcu era cam in umbra si asta nu-i convenea. Tragea din rasputeri sa ajunga pe la toate emisiunile pana cand....a ajuns la Cristi Brancu! Atunci s-a gandit ea ca ar fi bine sa urce spre un nou nivel! Dupa a inceput un fel de relatie cu Cristi Brancu, Oana Turcu era destul de nesigura pentru ca nu il indragea ca barbat pe Brancu prea tare si se sfatuia cu toate amicele si cerea confirmare ca a facut bine! La vremea aceea, emisiunea lui Cristi Brancu era in mare voga (reputatia lui nu era stricata de Oana Turcu) si era un barbat placut de femei, asa ca Oana Turcu a facut pasul cel mare si l-a parasit pe Vlad Hogea (care ameninta ca se sinucide, plansete si alte nebunii demne de un barbat- asta dupa spusele Oanei Turcu) si a inceput o relatie cu Cristi Brancu dar pe care o tineau in secret pentru a nu-l face pe Vlad Hogea sa sufere! Nu mai retin daca Oana Turcu i-a returnat lui Vlad Hogea toate bunurile lui trecute pe numele ei, dar cred ca da, din moment ce l-a ajutat si pe el sa intre la Antena 2!

Intre timp, Vlad Hogea si-a tras un look nou si bine a facut! Arata mai bine decat Cristi Brancu!

Niciun comentariu: