12 aprilie 2010

Raluca Tatu, noua Carmen Plesa


Stiti ca imi place mie sa gasesc asemanari peste tot! Asa am ajuns la Raluca Tatu, noua in bransa pitzipoancelor si la Carmen Plesa! Daca Raluca Tatu nu este fiica lui Carmen Plesa, atunci cu siguranta este varianta mai tanara caci asemanarea este izbitoare!


Raluca Tatu (fosta, poate si actuala presatoare de anumite sevicii) este o fata din Calarasi venita la oras cu teluri inalte: sa se faca piztipoanca! Idolul ei in viata este Rosse Marie iar barbatul ideal este orice cocalar cu masina straina care merge in Bamboo si se plictiseste iar apoi isi duce pitzipoanca proaspat agatata la Hanul Drumetului sau la Million( sau cum naiba se cheama)! Iese in oras cu tine numai daca faci tu cinste iar daca vrei sa o cuceresti, o plimbare cu masina straina alaturi de un tzol "de firma" (cred ca se multumeste si cu Zara) fac minuni! Daca vrei sa o scoti si ziua in oras, iti recomand sa-i cumperi o solutie anti acnee si sa o obligi sa o foloseasca (ea are impresia ca bubele de pe fata ei sunt normale, sau poate foloseste si ea Bruno Vassari si crede ca asa e normal)! Pfff....hai ca sunt "invidioasa"!!! Ce mai, Raluca Tatu e o adevarata fiica de politist roman din Calarasi!

Sa ma las de rautati, Raluca Tatu, aceasta pussycat doll mioritica, mi-a atras atentia prin faptul ca seamana leit cu mai cunoscuta Carmen Plesa (cunoscuta pentru sarpe)....problema e ca mai batrana Carmen Plesa are ceva ani in avans insa Raluca Tatu, arata de vreo 40 desi are doar vreo 20 si ceva...Bleaaah!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cine este autorul blogului si nu inteleg de unde atata rautate. Cred ca ar fi corect sa nu-si ascunda identitatea, sa-si asume afirmatiile. O cunosc pe Raluca, am crescut impreuna, am vazut-o cochetand de mica cu muzica. Acum suntem in Bucuresti pentru a ne definitiva studiile, ca atatia alti tineri. Nu este cu nimic mai rea decat cei din generatia noastra. Ganditi-va de doua ori inainte de a arunca cu noroi intr-o persoana si nu uitati ca de multe ori sagetile otravite pot deveni un bumerang.

fatacarevedetot spunea...

Daca nu sunt elogii, e rautate! Asa va invata la Calarasi?
Sageata otravita? Oare nu mai are nimeni dreptul la opinie in tara asta?
Mai bine nu mai citesti ce scrie pe blog, sincer, n-am nevoie de trafic!