9 noiembrie 2009

Looong time...

Am mai primit mailuri de la unii dintre cei care inca mai citesc ce am postat eu pe aici...chiar daca n-am mai facut-o de secole..si va multumesc! Nu ca asta m-ar face sa postez cu regularitate (nu sunt chiar un om al internetului, chiar daca pierd destul de mult timp)...si nici nu prea mai am ce sa comentez, am renuntat sa mai ma uit la ce se intampla in jur (dar recunosc ca din cand in cand mai trag cu ochiul si din pacate ma intristez)..


Si ca un cetatean turmentat( de scena politica romaneasca), ma tot intreb: "Eu cu cine votez?". Primul meu impuls e sa votez pe oricine numai Basescu sa nu fie. Dar totusi..pe cine? Ca tare cred eu ca totusi tot el va iesi (oamenii din sat la bunica-mea au primit faina si zahar de la UE si cred ca e de la Base!!!) si se va instaura dictatura si vom avea un guvern plin de Elene! Voi cu cine votati? Aaaa, astept cu mare nerabdare nunta anului 2010..daca o fi vreo nunta!



De prin monenitati, ce n-am avut cum sa ratez ca doar e intoxicata toata Romania e noua starleta tv, Bianca lu' Bote, o pitzi cu acte in regula despre care nu neg ca e "buna" (ma exprim si eu mai popular), slaba e, tate siliconate are, blonda platinata si excesiv solarizata e, ruj neon are, gene false, tot tacamul...numai ca ma gandesc de multe ori, sub masca ce se ascunde? Ma oripileaza atata make-up, roz, lentile, etc...Pun pariu ca e mai draguta cu un machiaj decent! Dar ce nu inteleg...de ce se coboara chiar in halul asta Bote? Nu ca as fi fana lui, nu ca as crede ca are o relatie cu ea, ca n-are dar de ce o promoveaza??? Povestea cu Elena Baguci era mai "inghitibila"!

Alt subiect savuros e teatrul ieftin dansant (care nu neg ca ma emotioneaza cu anumite cazuri, ca sunt si eu om) "Dansez pentru tine" si faimoasa concurenta cu "picioare de lemn" Moni Columbeanu. Asta n-am putut sa ratez, ca sunt femeie si e in natura mea sa comentez, nu? Imi place mult cand o vad cum isi face partenerul "retardat" in fata camerelor..dar mult de tot! Asa pot si eu sa o sfatuiesc sa se uite la teveu si sa se trezeasca din visul de mare doamna...si cel de dansatoare( desi Mihai Petre o incurajeaza! deh, daca paraseste Moni emisiunea, cine se mai uita?) !

"Imi place" pozitia din poza asta, ca asta e remarca pe care am auzit-o cel mai des la Petre..Revin eu cu o intrebare, ce pozitie poate avea un lemn decat de lemn?


In caz ca se intreaba cineva ce m-a lovit tocmai astazi sa postez ceva, va las link la un video aparut in Click! si care a circulat pe messenger-uri din momentul in care s-a actualizat pagina de internet a ziarului!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Babyyyyy! Ai revenit >:D<

Diana spunea...

Scuze, eu eram :P Survivor :) De pe mailul unui prieten :))