7 mai 2009

Intre timp (cele 3 Elene).....

Ca n-am mai avut chef sa scriu s-a vazut....oricum, mai bine decat sa-mi fi varsat veninul pe aici la cata scarbosenie se intampla de ceva luni in lumea mondena romaneasca...dar sa las lumea mondena si sa trec la cea politica...acolo e o mare buba plina de puroi...


Udrea a ajuns ministrul turismului. Si intrebarea mea: de ce? Pe ce criterii?






















Elena Basescu candideaza (scuzati cacafonia dar chiar suna bine si in plus, cred ca s-a emis o ordonanta de urgenta prin care este acceptata!!) la Europarlamentare...In afara faptului ca acest lucru e ca un fel de "culmea Elenelor lui Base" , vi se pare rau ca Bamboo sa aiba reprezentat in Europa? Think twice...

























Pentru ca am o greata imensa de tara in care se gasesc soricei in salam si nu pot sa traiesc incarcata numai de energii negative...o prezint pe ce-a de-a 3a Elena, careia ii urez din suflet multa bafta la Eurovision! Eu cred mult in puterea gandirii pozitive si mai cred ca daca s-ar putea macar de data asta ca noi, romanii sa ne sustinem reprezentanta tarii noastre si sa avem incredere in ea, poate se va bucura si tarisoara noastra de un Eurovision (da, s-ar cheltui multi bani, dar cred ca nici turistii nu s-ar lasa asteptati, nu-i asa doamna ministru?)

Iata si prima repetitie a Elenei de la Moscova!




Un comentariu:

Anonim spunea...

Welcome back! >:D<
I missed you so much!
Nu stii ce surpriza placuta mi-ai facut!

Intr-adevar, Elena G. este foarte talentata si e o tipa decenta, cuminte, se comporta firesc si pentru asta are respectul meu. Daca stam sa ne gandim la succesul Luminitei Anghel cu Sistem - "Let me try" sunt mai mult decat optimista, avand in vedere ca "Balkan Girls" e mai frumoasa si inca mai catchy!

Elena Udrea e OK, mi-a placut ideea ei de a face din portul nostru traditional elemente ale unui outfit chic etno. E ceva! De ce doar tinutele de inspiratie indiana, araba sau japoneze sa aiba succes? Si YSL se inspirase din iile noastre.

Elena B. ? Prima pitzipoanca a tarii? Daca iese europarl, inseamna ca nu se mai termina "esecele" pentru poporul nostru!

PS. Thanx 4 the wonderful surprise!