14 ianuarie 2009

Simona Patruleasa-Ivanof din nou in centrul atentiei



Dupa ce din acest articol din Atac-ul de astazi aflam ca doamna Patruleasa-Ivanof isi face liposuctii virtuale la greu si ca se simte ca acasa intr-un salon de intretinere corporala (deh, e greu sa fii vedeta, sa ai barbat cu pretentii..) mai aflam despre mandrul playboy mioritic sot al Simonei ca e gelos foc pe succesul Simonei si o tine incuiata in casa! Adica adio petreceri mondene!

Ba mai mult, de pe blogul lui Florin Mihai, aflam ca sotul doamnei Ivanof are mari probleme: "urmărit la Bucureşti pentru o evaziune fiscală de 5 milioane de euro, başca o ţeapă de 500 milioane de lei vechi dată statului de către o firmă de-a lui din Slobozia; suspectat că a derulat afaceri cu peste 100 de SRL-uri fantomă; cu două plîngeri pe numele lui la poliţie, pentru violenţă (unul dintre reclamanţi e Andreea Bălan, cîntăreaţa, care şi-a luat cîţiva palme în meclă de la Ivanof doar pentru că a parcat maşina neregulamentar, pe locul acestuia)"

Ce-i drept, majoritatea femeilor din show-bizz se casatoresc sau au relatii cu tot felul de personaje de astea dubioase. Oare scopul acestor femei e numai o masina ultima fita si gentile de firma? Oare satisfactia spirituala nu exista pentru ele?

Intrebarea mea pentru Patruleasa: O iesi atata fum fara foc? Parca nu cred!

2 comentarii:

Anonim spunea...

da, majoritatea femeilor din show-bizz se casatoresc pentru a avea bani de cheltuit, din pacate pentru ele, cocalarii care le prind in plasa sunt plin de datorii plus ca umbla si cu alte printese

Anonim spunea...

Da.....se casatoresc ca sa pape banutzii fraierilor (cred ele). In schimb se aleg cu cate un ochi umflat, centrura de castitate, publicitate negativa, etc
ce sa zic, frumoasa viata au...