27 ianuarie 2009

Pacatele Mihaelei

Titlul suna a telenovela, nu? Dar nici viata protagonistei nu e mai prejos! Oare cum e sa ajungi din "doamna" perfecta, unul dintre cele mai barfite personaje (doamna nu cred ca ii mai spune nimeni) ?

Mi-a placut mult Mihaela, era un om franc, deschis, o femeie de succes cu o familie reusita, o imagine impecabila. Declinul ei in ochii mei a inceput in momentul in care si-a dat cu parerea la casnicia fostului ei sot cu Andreea Marin, ca se va destrama. Dar de unde stie ea, femeia lui de acum 10 ani, cum decurge relatia actuala? In fine, de aici am inceput sa o suspectez de om cu 2 sau chiar mai multe fete....Si chiar s-a dovedit a fi.

In perioada cu divortul deja se stia de Dani, numai ca in presa a aparut mult mai tarziu. Am blamat-o, recunosc, desi nu aveam de unde sa stiu ce era in casnicia ei pana cand mi-am dat seama ca ea era problema, astazi confirmata inca o data de domnul careia ii poarta numele. Poate imaginea ei ar fi fost mai putin sifonata daca nu se afisa excesiv in public si presa cu Dani (treaba cu blugii e inadmisibila, nici macar in amintirea "doamnei" ce era nu trebuia sa o faca) si nu continua cu declaratiile socante si demne de SENZATIONALul lui Dan Diaconescu. Curiozitatea mea e daca a dat-o in judecata pe Monica Tatoiu (o doamna cu multa experienta de viata) pentru ca a criticat nebunia Mihaelei de a-si lasa familia.

Opinia mea e si a multora: criza varstei! Eu insa mai cred ca tine si de felul ei de a fi, DIVA (cum s-a autoproclamat) .Divele sunt arogante, selfish, manipulatoare, persoane dificile care au impresia ca totul li se cuvine, totul se rezuma la ele (nu fac compromisuri nici macar de dragul familiei), la placerea proprie. Si se pare ca aceasta femeie de la inceputurile ei a vrut si a stiut ca va fi o diva, de aceea a muncit mult (pana si taximetrista a fost), pentru a-si atinge telul!
Cate nu au fost spuse despre Mihaela Radulescu. Si multe dintre ele ne-au schimbat parera despre ea, dar de la articolul dezgustator aparut astazi in Libertatea, nu stiu daca voi reusi sa o mai vad femeia care a fost acum un an. Atricolul e dezgustator pentru ca barbatul care i-a dat numele, Bogdan Radulescu, face niste marturisiri socante, ce nu-mi da impresie buna despre el ca barbat. Dar din nou, ce stiu eu, poate asta e razbunarea lui pentru suferinta provocata de Mihaela. Totusi e de apreciat ca a respectat casnicia Mihaelei cu Elan si nu a iesit pe vremea aia la rampa cu aceste povestiri :

"Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac, actuala directoare a Circului. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă..."

"Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă."

"Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie ’89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit."

4 comentarii:

Anonim spunea...

parcă sunt căsătorit cu mihaela, peste tot mă lovesc de ea, ieri asteptam pe altcineva intr-o cafenea si vad pe masa o revista pe care o deschid intamplator la o pagina unde era o fotografie cu ea legata de niste tevi ...

fatacarevedetot spunea...

Daca tu parca esti "casatorit" cu Raduleasca, eu parca sunt "cuplata" cu Ramona Gabor!!!

Anonim spunea...

Ti-am citit cu mare placere tot ce zici pe aici ,si-ti zic,sincer,...ai talent.Felicitari!O sa citesc si in continuare,si daca am ceva de comentat,o sa ma semnez Fabyo

ana spunea...

CRED CA NU AI DREPTATE IAR ASTA E DEMONSTRAT.RADULESCU BOGDAN A SPUS NUMAI MINCIUNI PLATIT FIIND DE LIBERTATEA PENTRU ARTICOL.CA SI ACUZATIA CA MIHAELA NU ADIVORTAT DE EL SI CA INCA MAI SUNT CASATORITI.SI ASTA A FOST O MINCIUNA A ACELUI NEMERNIC CA NU POTI SA SPUI DOMN UNUI NASEMENEA OM CARE FACE RAU INTENTIONAT SI CARE SPUNE MINCIUNI PENTRU BANI.AR TREBUI SA REVIZUIESTI CEEA CE AI SPUS SI TU FATRA SA AI NICI O DOVADA LUAND DE BUNA MINCIUNILE ACELUI OM.MIHAELA NU LA INSELAT,A DIVORTAT DE EL IAR NUMELE EL I LA LLASAT DUPA CUM SINGUR DECLARA CA DUPA O LUNA SA VINA SA SPUNA CA NU EL IA DAT NUMELE.