13 ianuarie 2009

Moni se intoarce

Seara asta a fost invitata la Capatos, la Un show libidinos cu un Mircea N. Stoian cu glume total depasite si stravechi si o porno-centurista drept asistenta!

Ca o "doamna" ce e, a venit imbracata intr-o prelata visinie cu tul dedesubt ce se vroia rochie de Balul Operei. Din Cluj, nu va imaginati altceva! La un moment dat i s-a cerut fetei sa explice de ce a venit imbracata intr-o rochie atat de "eleganta". Ne-a lamurit ca va prezenta Balul Operei din Cluj ce se vrea un fel de Wiener Opernball.

N-am nimic impotriva cu asta, dar sa spuna ca a venit in acea rochie ca sa vada femeile care vin cum trebuie sa se imbrace la bal dupa ce a spus ca vin doar oameni din inalta societate, oameni importanti de cultura, etc. ? Dar ce crezi tu , madam Moni, ca femeile din inalta societate nu stiu sa se prezinte la un bal? Te inteleg ca pentru tine, in calitate de parvenita si "debutanta" e ceva nou, dar crezi ca doamnele din inalta societate chiar nu stiu? Am pus debutanta intre ghilimele pentru ca la varsta pe care o are Moni, debutantele de la Opernball sunt prezentate pentru prima oara in societate de catre parinti ca domnisoare, nu ca "doamne" de 22 casatorite din interes cu un miliardar. Si inca ceva Moni, tu poate esti incantata ca vei sta la masa cu oameni de seama si iti vei da in petic ce mare "doamna" esti, dar pentru ei nu vor fi decat momente stanjenitoare, nu te vor mai ajuta cele 3 cuvinte "complicate" pe care le inveti zilinic din DEX si vii si le folosesti pe la Maruta, Capatos, etc.

P.S. : In locul tau, m-as reimprieteni imediat cu Iulia Albu, are mai multa inspiratie si mai mult bun gust intr-ale hainelor!

Niciun comentariu: