27 ianuarie 2009

Capatos sau Morar?

Cam asa suna o intrebare dintr-un chestionar efectuat de Mihai Bendeac pe blogul sau.

Eu i-am raspuns "Morar cand avea bun simt"! As fi vrut sa dezvolt putin subiectul, dar din lene, comoditate si cu gandul ca vor fi iar vreo 1000 de comentarii la acest post, am lasat-o balta! De mult ma mananca limba... mai ales ca intr-o vreme chiar eram fana emisiunii Rai da' Buni! A lui Capatos nu am fost pentru ca inainte sa inceapa show-ul se lauda cu incisivitatea lui, iar in prima editie am vazut o pisicuta blanda si speriata, neatenta la ce se intampla in emisiune, iar de cand cu Stoian....sa-mi dau palme, nu altceva! E un fel de Zavoranca in varianta masculina, batrana si usor libidinoasa daca pot sa-i spun asa!










Sa revenim la chestionarul lui Bendeac! Am gasit acolo un comentariu al unei fete pe nume Raluca, comentariu care as fi vrut sa fie scris de mine, spune lucrurilor pe nume!

"Capatos sau Mihai Morar?

Capatos e ahtiat dupa rating, si emisiunile lui sunt exacrabile, iar Mihai Morar se crede justitiarul p**ii, invitand toti analfabetii si toate curvele in studio, si apoi batandu-si joc de ele in cel mai dezgustator mod cu putinta. Asta nu-l face pe el cu nimic mai inteligent, ci doar un bou periculos pentru viitorii mei copii, care intr-o sambata sau duminica dupa-amiaza vor nimeri pe emisiunea lui. Daca tot vrea sa fie moralist, mai bine s-ar abtine de la a invita nulitati. Nu face decat sa le dea apa la moara altor idioti, cum e Capatos, de exemplu, pentru ca cei din urma sa-i invite analfabetii si curvele in propriile emisiuni, poluandu-mi mie mediul inconjurator cu laturile lor. Deci, niciunul. "

6 comentarii:

Anonim spunea...

capatos zic eu, e mai natural si legat de comentariul tau din final.. scumpa mea.. change the chanel, nu e musai sa te polueze pe tine :) si nu cred ca e optiunea vreunuia

Anonim spunea...

Eu l-as alege pe Capatos.E mai obiectiv si nu alearga sa judece asa repede.Morar e un papagal.Cand cineva iti spune alege intre x si y...nu poti spune "niciunul".In cazul asta,nu mai raspunzi la intrebare,nu participi la discutie.Capatos alearga dupa rating?Dar dupa ce ar trebui sa alerge?Doar asta e meseria lui.Nu poti sa judeci un om ptr ca isi face meseria,ptr asta e platit.Nu ati vrea sa isi dea demisia ca sa fie pace?:))Nu mai cautati cultura la televizor,cititi carti...sau optati ptr Discovery Channel.Nu te pune nimeni sa te uiti,nu mai suntem obligati sa ne uitam la Ceausescu timp de 2 ore.Acum ai optiuni.Copiii "fetei" aleia vor fi niste retardati daca se iau dupa ce vad la tv.

Anonim spunea...

http://www.madone.ro/23-01-2009/Ai-ceva-de-spus-si-ti-se-pare-ca-nu-te-aude-nimeni.html

Anonim spunea...

Hey, esti OK? Esti bine, sanatoasa?
Sorry, dar i miss your writings ...
Numai bine si ai grija de tine!

Anonim spunea...

am senzatia ca tu dragutza mea esti cineva care lucreaza la ziarul atac, se cunoaste f bineee stilul. cred ca esto o anume fata roscata...:D :D mai multe nu zic......... confirma tu te rog cine esti!

emoka spunea...

Niciunul , amandoi fac acelasi tip de show OTV-ist